Podcast: DRINKFEED

29 mai 2025

Episode 251: Rosa i solnedgangen

  Tom har tatt med seg en flaske rosévin fra favorittområdet i Provence. Kan han lokke Kjell-Gabriel til å være enig i at dette burde være gullstandarden for rosévin?   Bois de la Nueve Kr 179,90      

Continue Reading
24 mai 2025

Episode 250: Et ekteskap med vin og hverandre

  Guttene skal ta en prat med noen hyggelige vinmakere fra Pfalz, men Kjell-Gabriel må plutselig til Frankrike – klarer Tom seg alene?   Weingut Georg Mosbacher har holdt  på siden 1921, og dagens innehavere, Sabine og Jürgen, forteller om eventyret bak vinen, og om hvordan det er å være gift og arbeide sammen om […]

Continue Reading
14 mai 2025

Episode 249: Boblene fra Kent

  Guttene har funnet en flaske med engelske bobler, og her er de etter hvert godt kjent og kan virkelig gå i dybden på England som vin-øy.   Balfour Blanc de Noir Brut Kr 434,70    

Continue Reading
25 apr 2025

Episode 246: 200-åringen

  Huset Joseph Perrier runder sine første 200 år, og vi får høre fra dem selv hvordan de ser på historien og fremtiden med nye kjellermester. Her blir det bobler for alle pengene!   Joseph Perrier Cuvee BdB Brut Kr 590,-      

Continue Reading
10 apr 2025

Episode 245: Turen til Sør-Afrika

  Kjell Gabriel har vært på tur rundt i Sør-Afrika, der besøkte han produsenten bak denne gladsaken som også Tom lar seg begeistre av. Det blir et lite foredrag om Sør-Afrika og litt reklame for vinstedet til Geir og Gunnhild som gjerne tar i mot gjester fra Norge.   Creation Voignier 2023 Kr 259,90   […]

Continue Reading
28 mar 2025

Episode 244: Det norske slottet i Cognac

  Bli med når Tom besøker det  siste «norske» huset i Cognac der familien fortsatt snakker norsk, selv etter fire generasjoner i Frankrike. Huset Triac selger cognac i Norge under familienavnet Braastad. Tom får bli med på reisen fra destillering til lagring, og snakker underveis med nøkkelpersoner i prosessen.      

Continue Reading
19 mar 2025

Episode 243: Tre årganger i én flaske

  Kjell-Gabriel vil gjerne dele en av sine favoritter, nemlig en tre-årgangersvin laget på Spätburgunder og St. Laurent, den siste en drue fra Østerrike og Ungarn. Blir Tom overbevist om at det er lurt å blande en vin med tre årganger?   Dreissigacker Vintages Spätburgunder & St. Laurent  Kr 319,90          

Continue Reading
10 mar 2025

Episode 242: Maison Louis Latour

  Eléonore Latour skulle bli advokat «eller noe sånt» og begynte på jusstudiet. I dag er hun den kommende sjefen i det velrennomerte Maison Louis Latour, med 12 generasjoner hvilende på skuldene. Hør når Tom og Kjell-Gabriel tar en prat med det nye stjerneskuddet i Latour-familien.   Louis Latour Bourgogne Chardonnay 2023 kr 249,90   […]

Continue Reading