Podcast: DRINKFEED podcast

15 mai 2024

Episode 213: Spot on!

  I denne episoden drar Stian fra MaltPrat og Tom fra DRINKFEED til Våler i Østfold, her smaker de seg gjennom en serie Spot-Whiskyer i den svært så irske baren til Harald. Det blir grønt, gult, blått og rødt før det er over.        

Continue Reading
02 mai 2024

Episode 212: Bourgogne del 4 – TV-kjendisen

  Tom og Kjell-Gabriel fortsetter å utforske Bourgogne. Denne gangen skal de  oppsummere hva de har lært så langt, og har invitert med seg TV-kjendis Truls Svendsen for å forsøke å gi ham noen gullkorn om Bourgogne. Det blir snakk om grader av kjendiser, mindre kjente områder i Bourgogne og hvorfor Bourgogne er perfekt for […]

Continue Reading
25 apr 2024

Episode 211: Lunken dusj med duft av kardemomme

  Hvis du lurer på hvorfor det er lurt å kjøle ned flasken før du åpner en musserende vin, får du demonstrert dette i denne episoden. Her tester guttene en svært fyrrig Cremant fra Alsace, og Kjell-Gabriel må frem med tørkepapiret.   Kuentz-Bas Cremant d’Alsace Mosaik Brut Kr 267,10      

Continue Reading
16 apr 2024

Episode 210: Afterwork fra Lazio

  Lav alkohol og lette rødvinsbobler havner i glassene når Tom tar med seg denne gøyale sjarmøren fra Lazio. Kjell-Gabriel må jobbe med en gjenstridig kapsel.   Dopolavoro Frizzante Rosso Kr 144,90    

Continue Reading
10 apr 2024

Episode 209: Kona til selveste Napoleon

  Kjell-Gabriel har tatt med en historisk vin med så mye historie at Tom nesten ikke greide sitte stille i stolen. Her snakker vin både vinhistorie fra Bordeaux og kjente fjes fra Fransk historie.   Joséphine de Grand-Puy Ducasse 2011 kr 339,90      

Continue Reading
04 apr 2024

Episode 208: Norsk Vinhistorie fra 1800 tallet

  Tom og Kjell-Gabriel trives godt når de får lov å dykke ned i historien. I denne vinen er det masse historie og ikke minst Oslo historie. Vi tusler inn i Rådhusgata til og med samtidig som de er i Bordeaux.   A. Larsen Claret 2022 kr 2022    

Continue Reading
22 mar 2024

Episode 207: Bourgogne del 3 – Kjellermesteren

  Tom tar med Kjell-Gabriel til Ambassaden i Oslo der den premierte sommelieren Francesco Marzola styrer en voldsom vinkjeller. Her smakes det Bourgogne fra mindre kjente apellasjoner, og Francesco benytter anledningen til å skryte av sine favoritter fra Bourgogne, og naturligvis om Ambassaden.     Moillard Fixin Le Messal 2019 Kr 359,90     Dom. […]

Continue Reading
18 mar 2024

Episode 206: Tre unge norske whiskyer

  DRINKFEED og Tom får besøk av Stian og Are fra MALTPRAT. Mellom digresjoner om øyer og fatbruk, smakes det på tre unge norske whiskyer som alle har sine egenheter. Tom lærer hva «hyttewhisky» betyr.      

Continue Reading
08 mar 2024

Episode 205: Supertoscaner til budsjettpris

  Tom og Kjell-Gabriel får besøk av Benedetta fra huset Monte Antico. Her blir det snakk om Toscana, mat, årganger og litt om Tore André Flo. Guttene får smake samme vin av to årganger, mens Benedetta forteller om vinguruen Franco Bernabei.   Monte Antico 2019 Kr 159,90    

Continue Reading