Podcast: DRINKFEED podcast

31 jan 2024

Episode 199: Bourgogne del 1 – Det store slippet 2024

  Tom og Kjell-Gabriel tar turen til polet på Aker Brygge for å forske på hva som får voksne mennesker til å bo utenfor butikken i flere uker midtvinters for å sikre seg noen flasker veldig dyr vin. I prosessen lærer de mye om både Bourgogne (ikke Burgund) og om hvor sterk mytene rundt verdens […]

Continue Reading
19 jan 2024

Episode 197: Sør-Afrikansk miljøsmarting

  Her prøver vinvennene en miljøsmarting på pantbar plastflaske fra Sør-Afrika, og når den i tillegg er blant de billigste på polet blir det spennende. Tom avslører noen litt sære turmat-ønsker.   Bombus Rosé 2022 Kr 120,-      

Continue Reading
10 jan 2024

Episode 196: Tar du’n blindt?

  Det blir blindsmaking når Tom utfordrer Kjell-Gabriel på en vin som ikke er helt vin, sånn rent teknisk. Hvordan løser Kjell-Gabriel denne, og vil Tom røpe svaret før tiden? Her blir det spennende dere!   Von Wiesen Apfel & Schwarze Johannisbeere 2020 Kr 265,10      

Continue Reading
05 jan 2024

Episode 195: Gin, fordi det er godt

  Gin har vært et universalmiddel mot sykdom, nervøsitet og kjedsomhet i hundrevis av år. Fra historiens mulm og mørke, til nåtidens skinnende bardisker, har gin blitt en selvskreven ingrediens i moderne cocktailer. Hør når Tom og brennevinsekspert Steinar blindsmaker en rekke einebærduftende favoritter.    

Continue Reading
20 des 2023

Episode 194: Nå fylles tusen juleglass

  Tom snyter Kjell-Gabriel for ribbe, og Espen trenger løsemiddel i denne kavalkaden der Tom, Kjell-Gabriel og Espen Smith går gjennom de viktigste tingene rundt jule-og nyttårsfeiringen, drikkemessig sett.      

Continue Reading
05 des 2023

Episode 193: Klassisk kupp fra Toscana

  Her prøver våre venner en klassiker fra Toscana, men til en svært så overkommelig pris. Hvor mye tåler en vin å bli nedskalert uten å miste smak og særpreg? Vi hører også litt om Etruskerne, for dem som er lei av Romerne.   Monte Antico 2019 Kr 145,00    

Continue Reading
01 des 2023

Episode 192: Når akevittene blir lange

  Tom har fått med seg forfatter og akevittekspert Espen Smith i studio for å gå gjennom årets juleakevitter. Det blir forsøk på å snakke alvorlig om norske mattradisjoner, og håning av håpløse ministre uten matkultur. Espen er begeistret over nivået på akevittene i år, og når vinneren av årets test skal kåres står det […]

Continue Reading
24 nov 2023

Episode 191: Oslo Whiskyfestival 2023

  Tom har invitert med seg journalist og whiskysynser Peter Nagy på Oslo Whiskyfestival. Her treffer radarparet på whisky fra Frankrike, Norge, Scotland og sikkert noen til. Det blir høylydt og torvrøyk på flere språk når de to kaster seg ut i tre etasjer med whiskyboder.  

Continue Reading