17 okt 2019

Episode 5: Kokken & ølet

 

Når 4-stjernes middag og kjendiskokk Ole Martin Alfsen slår seg på ølbrygging blir det spennende. Her er det ikke rutete flanell og tømmerhuggerskjegg i sentrum.

Ole Martin Alfsen er mest kjent som kokk og for å veilede kjendiser i 4-stjerners middag. Det også mange vet er at han har sin egen vinportefølje, og han har ofte proklamert sin entusiasme over en god drue. Men nå har han altså gått bort og brygget øl. Ikke bare ett, men tre forskjellige brygg skal glede oss gjennom høsten og vinteren. Finn dem på et pol nær deg etter 1. november!

 

OMA Pale Ale

Fruktig og friskt med sitrus og lett krydder. Lett og rent øl med avstemt humle og god syrlighet. Dette er et godt øl som ikke tar helt av på humlen og beholder den rene friske bitterheten lang inn i høstmørket.

 

OMA Dobbel

Sjokolade, kaffe, honning og tørket frukt. Kremet og fyldig. Forsiktig sødme som kommer sammen med en full krydderhylle på slutten. Et koseøl du vil ha når det er mørkt og vått ute.

 

OMA juleøl

Dype kaffe og julekaketoner, sjokolade og ristede nøtter. Fyldig og mørk med mengder av krydder og lette bittertoner, et øl som nissen lett vill kommet tilbake for å få mer av.