cse.no
  • DRINKFEED
  • PODCAST
  • KONTAKT DRINKFEED
  • CSE AS

08 mar 2022

Episode 126: Vin til klassisk musikk

https://episodes.castos.com/drinkfeed/a3ee8b7c-e59b-4dd1-9a3a-601000d84241-EP126-Rheingau-ikke-riesling-mixdown.mp3

Download file | Play in new window | Duration: 00:09:16

 

Kjell-Gabriel prøver seg på høykultur og har tatt turen til Rheinessen, Tyskland. Det blir mye prat om Felix Mendelssohn, og ikke noe om Riesling. Blir Tom imponert av den kulturelle utgaven av Kjell-Gabriel?

 

Weing. Knewitz Weth & Welz 2020
kr 219.90

 

 

 

TAGS: chardonnayhvitvinRheinhessentysk vinweissburgunder

Podcast

  • Episode 136: Legendebobler 24/05/2022
  • Episode 135: En tasmansk djevel 18/05/2022
  • Episode 134: En seriøs spanjol 11/05/2022
  • Episode 133: Vinprofilen – den med Giacomo Boscaini 05/05/2022
  • Episode 132: Rødmende rosa raring 27/04/2022

Siste artikler

  • Minst og størst akevitt! 14/12/2021
  • Whiskymyter 15/10/2021
  • Maibobler 12/05/2021
  • Akevitt til «Rype» 05/03/2021
  • Champagne, fordi du fortjener det! 09/12/2020

Arkiv

  • desember 2021
  • oktober 2021
  • mai 2021
  • mars 2021
  • desember 2020
  • november 2020
  • juni 2020
  • mai 2020
  • april 2020
  • mars 2020
  • januar 2020
  • desember 2019
  • november 2019
  • oktober 2019
  • juni 2019
  • april 2019
  • mars 2019
  • februar 2019
  • januar 2019
  • desember 2018
  • november 2018
  • oktober 2018
  • september 2018
  • august 2018
  • juni 2018
  • mai 2018
  • april 2018
  • mars 2018
  • januar 2018

 

 

Tlf.: +47 411 222 05

tom@cse.no

Org.nr.: 917 029 261

Siste episoder

  • Episode 136: Legendebobler
  • Episode 135: En tasmansk djevel
  • Episode 134: En seriøs spanjol

 

Redaksjonen drives etter Vær-varsom-plakaten og Redaktør-plakaten. Redaksjonen tar ikke ansvar for tilsendt materiale som ikke er bestilt.
Ansv. utgiver: CSE AS
Ansv. redaktør: Tom Amriati-Løvås

©DRINKFEED 2016

post@drinkfeed.no | tlf: 411 222 05

Siste innlegg

  • Minst og størst akevitt!
  • Whiskymyter
  • Maibobler
  • Akevitt til «Rype»
  • Champagne, fordi du fortjener det!
  • DRINKFEED
  • PODCAST
  • KONTAKT DRINKFEED
  • CSE AS