05 mai 2022

Episode 133: Vinprofilen – den med Giacomo Boscaini

Masi, eller Masi Agricola, som det også heter har bursdag i år. 250 år under solen, og ganske mange tusen liter vin produsert. Vi tar en prat med Giacomo, 7. generasjon som er med på å dra Masi videre inn i nye år med vinglede.

 

 

 

DrinkFeed har smakt gjennom tilgjengelige viner fra Masi på polet. Du kan klikke på navnet til vinen for å komme direkte til Vinmonopolets nettbutikk. Her er våre favoritter:

 

 

Masi Masciano 2021
kr 139,90

Grønne epler, noe urter og sitrus, lett og fin frukt, avmålt syre, frisk. En god og ren sommervin til et glass i skyggen, som også går til enkel fingermat. Kommer også som bag-in-box.

 

 

 

Masi Rosa dei Masi 2021
kr 147,90

Hint av bringebær, røde bær, saftig med god frukt og fin syre. Dette er vinen du bare trenger en god stol i skyggen for å nyte. Du kan også ha den til lett grillmat i parken.

 

 

 

Masi Costasera Amarone Classico 2016
kr 399,90

Her er det tørket frukt, plommer og blå blomster, massiv frukt med dyp sødme, friske tanniner og god, lang finish. Har du kjøtt på grillen og sesongens grønnsaker er det bare å kjøre på. Går også til småsøte desserter hvis det står på menyen.