Podcast: DRINKFEED podcast

17 mar 2023

Episode 169: Perlen i Rhône

  Tom er på tur og har flaks da han tilfeldigvis treffer på Eduard Guérin fra Ogier i ventehallen. Spørsmålet om hvorfor Châteauneuf-du-Pape har et så nesten mytisk rykte blir besvart med ekte fransk lidenskap, og en smaksprøve eller to.     Viner som blir smakt:   Ogier Châteauneuf-du-Pape L Âme 2020  kr 299,90   […]

Continue Reading
10 mar 2023

Episode 168: Å snu seg bort fra profitt

  Hva gjør du når ryktet til regionen din blir ødelagt av jakt på kortsiktig gevinst? Det måtte familien Tammelini fra Soave forholde seg til.   Tom tar en prat med far og sønn som forklarer hvorfor de heller vil lage autentisk vin etter gamle metoder, fremfor å jakte på kortsiktig gevinst. Klokketro på at […]

Continue Reading
03 mar 2023

Episode 167: En gresk fristerinne

  Tom tar med Kjell-Gabriel på en reise til gamle Hellas. De er innom alt fra charterturer til vulkanutbrudd. Blir det et gresk drama?   Skouras Assyrtiko Wild Ferment 2020 Kr 195,-

Continue Reading
27 feb 2023

Episode 166: Den store whiskytesten!

  Whisky har klart seg i en tid da brunt brennevin sliter med å holde på konsumentene, og interessen fra stadig nye aldersgrupper viser at den ikke er utrydningstruet på noen måte. Sjekk ut vår store whiskytest i denne episoden der Tom og Tommy tar for seg et større antall whiskyer fra hele verden.   […]

Continue Reading
17 feb 2023

Episode 165: Tysk Gemütlichkeit

  Tom vet at Kjell-Gabriel blir fornøyd når tysk rødvin kommer på bordet, særlig når det er snakk om Spätburgunder. Denne gangen har han funnet en ukjent vin for sin gode venn. Blir det Gemütlichkeit eller Donnerwetter?   Steintal Buntsandstein Spätburgunder 2015 Kr 290,80    

Continue Reading
10 feb 2023

Episode 164: Vinprofilen – den med Francesco Marzola

  Etter å ha plassert vinkjelleren til Vossevangen hotell ettertrykkelig på verdens vinkart, er Francesco Marzola i gang med nye prosjekter i hovedstaden. Ved siden av studerer han til «Master Sommelier» og slår i hjel tiden med å delta i VM for vinkelnere.   Foto: @ASI/HRVPROD  

Continue Reading
27 jan 2023

Episode 163: Under-radaren drue fra Piemonte

  Kjell-Gabriel er svært opprømt over å få servere Tom en italiensk drue som ikke er veldig kjent. Mellom utredninger om brunt brennevin og egenreklame får også godsaken fra Piemonte sin velfortjente oppmerksomhet fra begge to.   La Vedetta Freisa d’Asti 2021 Kr 288,80    

Continue Reading
20 jan 2023

Episode 162: Turkish Delight

  Kjell Gabriel vil vise hvor sær han kan bli, og finner frem en vin fra et land som ikke står øverst på Toms liste over kjente vinland. Med tyrkiske dråper i glassene drodler de to om både eldre og nyere tyrkisk historie – og vin.   Sevilen 900 Fume Blanc 2019 Kr 296,60   […]

Continue Reading
13 jan 2023

Episode 161: DRINKFEED uten

  Det er tiden for nyttårsforsetter, og det er mye å velge mellom når det kommer til tiltak for å endre livet til det bedre. En av dem er selvsagt å kutte ned på alkoholkonsumet. Det er jo lett å tenke det når du sitter med kaldsvette og dundrende hodepine etter en litt for festlig […]

Continue Reading
19 des 2022

Episode 160: Nytt år, nye bobler

  Tom har blitt enig med Kjell-Gabriel om å finne noen lekne bobler til jul og nyttår, og da kan det komme mye rart i glassene. I denne episoden leker de to vinøse herrene med bobler fra ymse steder og varierende prisklasser. Her får du som vanlig tips og triks om både vin og andre […]

Continue Reading